Nail-polish


Innan nyårsmaten knåpade jag ihop ett litet kollage med mina naglar. Jag har växt ut naglarna i ca 2 mån om jag inte minns fel. Det går förvånadsvärt bra! Har använt stärkande medel så dom ska bli hårda och inte gå av. Har även utökat mitt nagelackslager här hemma! så roligt att vara kreativ med naglarna :)


Snart nytt år = Ny blogg?

Måste medge att jag saknade att ha bloggen att slänga upp lite tankar å bilder på. Det som jag tyckte va tråkigt med att blogga på blogger, var att bilderna blev så små! Och vad jag förstod det som, är det lättare att komentera på blogg.se? Så nu känner jag att jag ska ta nya tag inför det nya året med denna bloggen. Designen är nog inte helt klar men det är nått i denna stilen som det blir. Hoppas ni kikar in å följer min vardag här på bloggen :)

Idag är det iaf nyårsafton. Vi valde att ta det helt lugnt denna gången! Just nyårsafton är så överskattat känns det som. Alla super sig så fulla dom bara kan för att sen få raketer sprängda i ansiktet ;) Vi ska iaf vara hemma med djuren så de inte får slaganfall när raketerna sätter igång. Det vankas god middag som mamma ska servera, så detta blir kanonmysigt!

Nu ska jag fundera lite mer på bloggdesignen. Sen får även jag styra upp mig å bli lite nyårssnygg ;)

GOTT NYTT ÅR!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0